ЗА НАС

Запознайте се с екипа ни

Нашата философия

Философията на една съвместна работа може да е само  една - нашите партньори да имат доверие в това, което правим и да са спокойни.

Нашата история

Екипа на bgtaxinvest започва работа като такъв през 2001г., първоначално само от собственика и един помощник и през годините стига и се задържа до 4-ма членове - собственик-управител и 3-ма служители.  

От 1997г. до 2001г. основателят на екипа работи и придобива своите професионални умения във водеща счетоводна кантора от града.

Нашият подход

Индивидуално отношение, уважение и професионализъм.

Инвестиции

 Консултираме дейността по настоящи и бъдещи намерения и инвестиции относно предварителното вземане на правилно данъчно и счетоводно решение и коригираме параметрите на организация и работа при предстоящи законодателни промени.

Финансиране

При желание за финансиране предлагаме варианти за избор на кредитна, лизингова и застрахователна институция и подготвяме необходимата документация за кандидатстване.

Осчеводяване

Осчетоводяваме оперативно документацията съгласно национални и/или международни счетоводни стандарти, приключваме счетоводно и данъчно годината и изготвяме съвместно годишните декларации и отчети.

Доверете се на нашата отговорност

 Членовете на екипа са добре подготвени във всички аспекти на фирменото обслужване, с функции на взаимозаменяемост и с екипна отговорност при вземането на решение.

Ивайло Тодоров

Собственик и управител

Роден 1971 година. С висше икономическо образование. Има практически стаж в Данъчна администрация. От 1997г. е в сферата на данъчното счетоводство и съдебно-счетоводни експертизи. Говори руски и английски език.

Йоана
Йорданова

Данъчен
консултант

Родена 1991г. С висше икономическо образование. Със стаж в селско стопанство и агро бизнес. Говори английски и немски език. В екипа е от 2020г.

Татяна Тодорова

Данъчен консултант

Родена 1979г. С висше икономическо образование. Говори руски и английски език. Със стаж в лизинговането и кредитирането. В екипа е от 2006г.

Виолета 
Ганчева

Данъчен
консултант

Родена 1951г. С висше икономическо образование. Със стаж в строителството. В екипа е от 2006г.

Диана Димова

Данъчен консултант

Родена 1976г. С висше икономическо образование. Говори немски, руски и английски език. Със стаж в търговията и производството. В екипа е от 2018г.

18

Години

150

Партньорства

1 800

Нови събития

15 000

Нови срещи

  • Име на клиента

    Текст